Alsidig telemarketing til vækstende virksomheder

Hos Electi, specialiserer vi os i at skabe en mærkbar forskel, for vores kunders salgsperformance. Vi praktiserer professionelt salg, hvor kunden er i centrum, og vi vores mål at du som kunde får flere kunder, som er tilfredse med dit produkt.

Erfaren ledelse

Med mere end 15 års erfaring i salgsbranchen, ved vi hvad der skal til for at skabe succes. Alt denne erfaring står til rådighed for vores kunder, og benyttes dagligt for at sikre en god performance baseret på de rette salgsværdier.

Dedikeret team

Vores team er håndplukket ud fra drevne talenter, som alle ved at deres performance har reel betydning for de kunder som de repræsenterer på telefonen. De er erfarne, passionerede, og opsatte på at gøre en forskel.

Hvad tilbyder vi vores kunder?

Når vores kunder arbejder med os, får de ikke blot endnu et gennemsnitligt telemarketing bureau. De får et passioneret team, der er vant til at gå all-in for vores kunder, og som har erfaringen der skal til for at skabe succes.

DEDIKEREDE MEDARBEJDERE

+ 0

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

+ 0

ÅRS SALGSERFARING

+ 0

Rasmus Lauritsen

Hos Electi er vi mere end blot kollegaer. Vi er en familie med en fælles vision om at blive landets bedste arbejdsplads med højt til loftet og plads til alle.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du at vide mere om hvad du kan opnå med et samarbejde med vores team? 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Søger du job? kontakt os her

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Er du vores nye salgstalent?

Udfyld formularen, og tag en uformel snak omkring dine karrieremuligheder som en del af Electi teamet.

(Valgfrit) Upload CV & Ansøgning.