Dit næste skridt i salgskarrieren

Drømmer du om en arbejdsplads med frihed under eget ansvar, og fantastiske muligheder for selv at være herre over hvad du får i løn? 

 

Så er du måske den næste del af Electi familien.

Vores ansættelsesproces

Læs med herunder, og bliv klogere på hvordan rejsen foregår fra dit besøg på hjemmesiden, til dit næste skridt i salgskarrieren.

Udfyld vores ansøgningsformular

Udfyld ansøgningsformularen på hjemmesiden, og så er du allerede godt på vej. Det er hurtigt, let, og kræver ikke følgebrev eller CV vedhæftet.

Varighed

Det tager under 1 minut at udfylde vores ansøgningsformular.

Indledende samtale

Har vi en ledig stilling, kontakter vi dig over telefonen, og tager en uformel samtale omkring stillingen, din erfaring og om vi kunne være et match.

Varighed

Den indledende samtale tager omkring 20-30min.

Fysisk samtale

Føler både du og vi, at der er potentiale for et match til den aktuelle stilling, så inviterer vi dog forbi kontoret til en dybere snak om en potentiel ansættelse.

Varighed

Samtalen varer omkring en time.

Beslutning om ansættelse

Efter vores samtale, kontakter vi dig med et endeligt svar om hvorvidt vi kan tilbyde dig en stilling eller ej. Kan vi tilbyde dig en stilling, koordinerer vi her også din første arbejdsdag, og dit oplæringsforløb.

Svartid

Du vil typisk modtage et endeligt svar på, om vi kan tilbyde dig en stilling indenfor 14 hverdage.

Vi løfter i flok

Vi fokuserer på at løfte i flok, og hjælpe hinanden til at blive endnu bedre, og gøre lønchecken endnu større. 

Det gør vi bl.a. gennem daglig salgstræning, løbende sparring, og sociale arrangementer, der skaber et stærkt sammenhold og et arbejde man glæder sig til at møde op til.

MEDARBEJDERE
+ 0
SAMARBEJDSPARTNERE
+ 0
ÅRS SALGSERFARING
+ 0

Vær med til at forme arbejdspladsen

Som medarbejder hos Electi, kommer du med om bord på en startup rejse, hvor dine idéer høres, og der er rig mulighed fpr at påvirke vores daglige arbejdsgang.

Personalearrangementer

Et stærkt team work skabes sjældent på et par frokostpauser. Det kræver minder og oplevelser der kan deles med sit team. Derfor er vi også stolte af at kunne sige, at vi holder nogle af de måske fedeste arrangementer for vores team, herunder fredagsbar, firmafester og meget mere.

Sælger hos Electi

Det er fællesskabet der betyder noget for mig. Man ved at man kan få hjælp fra sine kollegaer, og man kan løfte hinanden i flok.

Er du vores nye kollega?

Har du hvad der skal til for at blive det nyeste medlem af Electi familien?

Ansøg nu, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Er du vores nye salgstalent?

Udfyld formularen, og tag en uformel snak omkring dine karrieremuligheder som en del af Electi teamet.

(Valgfrit) Upload CV & Ansøgning.