home Teambuilding Tag på en virksomhedstur på havet

Tag på en virksomhedstur på havet

Der findes mange måder at komme hinanden mere nær i en virksomhed. Der er en rigtig god grund til at mange virksomheder investerer i teambuilding, og andre team arrangementer. Det har nemlig vist sig at virke rigtig godt. Der er mange former for teambuilding, herunder vil vi komme ind på en, vi mener kan være en rigtig god måde at komme hinanden mere nær.

En teambuilding tur på havet, med en fiskestang i hånden kan være en rigtig god måde at lære hinanden bedre at kende. De fleste kan rigtig godt lide at fiske, hvis man kommer til et sted hvor der er gang i den, og det er der hvis man kommer ud på en kuttertur.

Hvis i skal have billigt fiskegrej med på turen, så klik ind og se udvalget her.

Hvilke fiske fanger man på havet?

Tager man på havet kan det være med lidt forskellige fisk i sigte, herunder vil vi komme ind på nogle af de fisk man oftest fisker efter på en kuttertur i Danmark.

Fladfisk

Fladfisk er der mange af, hvis man finder de rigtige spots på havet. Derfor er en fladfisk også en af de fisk, som de fleste går efter når man kommer på kuttertur. Der findes mange forskellige typer af fladfisk i Danmark, herunder eksempelvis Ising, Skrubbe og Rødspætte som er nogle af de mest gængse her i landet.

Fladfisken er samtidig en formidabel spisefisk, og derfor er der rigtig mange der nyder at fiske efter den, da man også kan tage den med hjem og nyde den bagefter.

For at fange fladfisk bruges der ofte et fladfiskeforfang samt en form for agn, det kan være sandorme, børsteorme eller skalrejer, som er nogle af de mest gængse og brugte herhjemme. Skalrejer især fordi de er super nemme at få fat i, da rigtig mange supermarkeder har dem på lager.

Torsk

En anden fisk man ofte tager ud at fanger på en kuttertur er en torsk. Torsken er en noget større fisk end fladfisken og derfor er der mange der synes den er lidt sjovere at fange. Kommer man over de rigtige torskebuler, kan der være rigtig mange der fanger torsk på samme tid. Torsken fiskes gerne med et torskeforfang over en pirk, som giver chancen for flere fisk på en gang.

De to fisk er de hyppigste fangster på en kuttertur. Derefter kommer fisk som sild, makrel og til dels hornfisk i sæsonen. Vi ønsker jer knæk og bræk, hvis i vil tage en teambuilding tur på havet – og skaffe føde selv.