home Iværksætterliv Software bliver en større del af driften af håndværkerforretninger

Software bliver en større del af driften af håndværkerforretninger

 

Software er noget, der i lang tid har været en del af langt de fleste typer af forretninger. Det er dog ikke alle, der har valgt at hoppe med på bølgen og har kørt deres forretning i stilling til reelt set at kunne styres fra ét stykke software – og det er noget, der må siges at være en skam.

 

Der findes en lang række forskellige håndværkervirksomheder rundt omkring i Danmark, men det er bestemt ikke dem alle, der har set i øjnene, at software hele tiden er noget, der bliver en større og større del af dét, at drive en håndværkerforretning. Det betyder også, at hvis du driver en håndværkerforretning, så er det naturligvis noget, du bør acceptere.

 

Du kan styre hele forretningen fra din PC

Årsagen til, at det hele bliver mere og mere essentielt at have kørt sin forretning i stilling til at kunne implementere nødvendigt software er, at det reelt set er noget, der giver dig de bedste forudsætninger for at kunne styre og holde overblik over stor set alle aspekter af din forretning, hvis blot du har adgang til en PC.

 

Hvis du har muligheden for at styre og kontrollere samtlige aspekter af din virksomhed direkte fra din PC, så er det ikke blot nemmere for dig at holde overblik og struktur over din forretning, men det er samtidig også meget nemmere for dig at udnytte denne opnåede struktur til at pakke kalenderen mest muligt, så du dermed kan hæve indtjeningen i din virksomhed.

 

Mange bruger for mange forskellige systemer

Der er – desværre – rigtig mange danske håndværkere, der gør brug af alt for mange systemer til deres forretning. Der er mange, der f.eks. bruger særskilte systemer til ordrehåndtering, fakturering, regnskab, kvalitetssikring og mange andre aspekter af deres forretning, hvilket bestemt ikke er en løsning, der er synderligt effektiv og dermed heller ikke gavnlig for din forretning.

 

Hvis du i dag benytter dig af alt for mange systemer, så har du – med stor sandsynlighed – også af flere omgange oplevet, at data ikke matcher hinanden på tværs af dine systemer som følge af fejlindtastninger og deslige. Derfor er det ikke nogen anbefalelsesværdig idé, at du bruger for mange forskellige systemer til den daglige drift af dit firma – og det gør sig gældende uanset, om du er håndværker eller ej.

 

Forøg effektiviteten ved at samle alt i ét system

Du har rig mulighed for at forøge den generelle effektivitet af din virksomhed, hvis blot du sørger for at samle alt i ét system som f.eks. kunne være E-Komplet. På denne kan du sikre dig, at du ikke skal logge ind og ud af flere forskellige systemer og du kan samtidig også være sikker på, at du ikke ender med at lave fejlindtastninger.

 

Der kan naturligvis opnås rigtig mange gode synergier ved at samle alle dine aktiviter i ét system, da du dermed kan indtaste data ét sted og synkronisere med de andre funktioner. Det øger effektiviteten og eliminerer risikoen for diverse former for fejl.