home Marketing Skønne reklamekuglepenne med tryk med forskellige design og farver

Skønne reklamekuglepenne med tryk med forskellige design og farver

Hvis du tæller de kuglepenne du har stående i dit penne bæger på dit skrivebord, så har du sikkert fået samlet en del sammen. Mange af dem vil sikkert også have en eller anden form for navn eller reklame slogan påtrykt. Hver gang du benytter en af dem, tænker du nok ubevidst: Nå ja, det firma er også derude og har gode tilbud. Så hvorfor ikke benytte dig af det samme fif til at udbrede viden om din virksomhed, eller hvad du nu gerne vil have at potentielle kunder er opmærksomme på, ved at få fremstillet dine egne reklamekuglepenne med et valgfrit tryk på? Klik her for at se mulighederne

Hvilken type kuglepenne kan benyttes?

Du kan selv vælge om du vil masseproducere en billigere variant, som du så kan forære væk til højre og venstre for at udbrede viden om dit produkt, din virksomhed, eller hvad det nu måtte være, på en sublim måde, der både giver kommende og nuværende kunder en påmindelse om at du eksisterer og gerne vil se og høre fra dem igen.

Du kan også vælge en mere sofistikeret type kuglepen, og få dit slogan eller firmanavn indgraveret. Så kan du benytte kuglepennene som en eksklusiv gave, der samtidig minder dine nuværende eller fremtidige kunder om hvem du er og hvor de kan finde dig.

Der er mange forskellige typer kuglepenne, både i plastik og metal, i forskellige farver og udformninger, med greb og uden, så der er rig mulighed for at finde en kuglepen der kan gøre god reklame for dig og dit brand eller firma.

Er der nogen begrænsninger på hvad der kan trykkes/graveres på en kuglepen?

Både indgravering og påtryk kan bruges til firmanavn, dit eget navn, et slogan, eller noget helt andet, der gør opmærksom på din tilstedeværelse uden at være for prangende.

Du kan blandt andet vælge imellem tryk med 2, 3 og 4 farver eller sort hvid, og du kan vælge stort set hvilken som helst tekst og udformning. Du bør dog være opmærksom på, at en kuglepen har begrænset plads, så teksten skal ikke være for lang og heller ikke for lille. Er du i tvivl om hvorvidt din ide kan lade sig gøre, så kan du altid kontakte det firma du vælger at bestille dine reklamekuglepenne hos, for at få mere at vide.

Tekst og design

De fleste firmaer, der fremstiller reklamekuglepenne, modtager helst designet som en EPS-fil, men er som regel også behjælpelige, hvis du ikke har mulighed for at fremstille en sådan fil. I reglen kan du sende send dem en jpg, pdf eller tiff fil med det ønskede design, eller også kan du nøjes med at sende en pdf fil med den tekst du ønsker på kuglepennen.

Der er mange muligheder. Det gælder om at læse vejledningen godt igennem eller kontakte firmaet for at få råd om hvordan du bedst bærer dig ad med at kommunikere dine ønsker om design og tekst. Selv om du ikke ligefrem har en grafiker ansat, eller er en selv, så kan du sagtens få fremstillet en reklamekuglepen uden de store problemer.

 

Axon Profil har alle muligheder for reklameartikler

Det nye danske firma Axonprofil.dk har muligheden for at hjælpe virksomheder, med at få lavet reklameartikler. Det være sig reklamekuglepenne som beskrevet ovenfor, men mange andre spændende reklameartikler også. Det være sig logoslik, muleposer med tryk, firmatøj, armbånd med tryk og meget mere. Muleposerne er i sær populære i mange brancher. Dem finder du her: https://www.axonprofil.dk/tasker/muleposer