home Iværksætterliv Mange sikre ikke deres medarbejdere med den rigtige advokathjælp

Mange sikre ikke deres medarbejdere med den rigtige advokathjælp

Medarbejdere for ikke altid den nødvendige og rette hjælp når de står i den svære situation enten at skal søge førtidspension, sygedagpenge, revalidering eller fleksjob. Alle er det problemstillinger der kan opstå i forlængelse af hårdt arbejde og mange år på en opslidende arbejdsplads med fysisk arbejde.  Andre medarbejdergrupper har brug for hjælp til familiemæssige sager, typisk i forbindelse med skilsmisse, forældremyndighed og bodeling. Sager der også kan opstå i forlængelse af lange arbejdsdage og hårdt slid.

 

Derfor kan det være en rigtigt god ide at have en rutine for hvordan du kan hjælpe medarbejdere indenfor din organisation med at komme igennem svære tider i deres privat og arbejdsliv. I og med at det samtidigt bliver sværere og sværere at vide kampen om de bedste medarbejdere er man nød til at kunne tilbyde de bedst mulige forhold for at gøre netop jeres virksomhed til en attraktiv arbejdsplads.

 

Brug en advokat der har specialistviden

Den helt overordnede anbefaling er at bruge en advokat der har den nødvendige og helt rette specialistviden indenfor områderne. Et rigtigt godt bud på en sådan er Retsadvokaterne. I denne type advokatvirksomhed findes alle de nødvendige kompetencer for at sikre dine medarbejdere med en tryg og professionel rådgivning. Der kan findes specialer inden for stort set alle områder med relevans for medarbejderen.  Især hvis de er gjort uarbejdsdygtige eller får nedsat deres arbejdsevne. Det kan være et hårdt slag og ikke mindst en hård kamp at kæmpe alene. Det er ikke altid man for den retsmæssige rådgivning af det offentlige og det er her en uvildig advokat er medarbejderens redning.

 

Det er vigtigt at have de interne procedurer på plads

Det er helt overordnet at der er en intern rutine for hvordan i takler de svære situationer i virksomheden. Skal man i virksomheden bistå med økonomisk hjælp, skal man have en intern advokat som kan rådgive eller skal man have en samarbejdspartner man kan henvise til der har de rette kompetencer. Det er i hvert fald et område der er vigtigt at tage stilling til, da de gode medarbejdere i fremtiden vil stille krav. Hvis i kan imødekomme disse krav, vil kunne sikre jer de bedste medarbejdere i fremtiden. Rådet her fra er altså at finde en kompetent samarbejdspartner som i kan henvise jeres medarbejdere til hvis de kommer i en af de svære situationer.