home Teambuilding Lav selv mad i virksomheden i stedet for at købe

Lav selv mad i virksomheden i stedet for at købe

Rigtig mange virksomheder køber mad hver dag. Det kan både være en aftale hvor virksomheden køber mad udefra til de ansatte der giver et beløb hver, eller at virksomheden slet ikke blandser sig og medarbejderne helt selv står for maden, hvor meget af den også bliver købt udefra.

Der kan både være en del at spare hvis man ikke køber færdiglavede retter, men der kan også være en masse sundhed forbundet med selv at lave mad, da man kan vælge de bedste ingredienser og ikke får købt al for meget junkfood.

Måder at lave frokost på i virksomheden
Der er flere måder hvorpå man kan få lavet mad selv i virksomheden.

Først og fremmest skal indkøbene gøres. Det kan både være en der har tjansen med at handle i en af de lokale supermarkeder, men man kan også bestille alle råvarene online til døren. Her er en service som den nemlig.com levere super. Her kan man bestille alle de råvarer man skal bruge til sin madlavning til døren. Prisen skal blot overstige 400,- og så kan man få levering helt ned ti 29,- på udvalgte tidspunkter. 400,- er hurtigt brugt i løbet af ugen, hvis man er mere end et par mand i virksomheden og så får man helt friske råvarer leveret til døren.

For at kunne lave mad selv i stedet for købemad, skal der naturligvis være et brugbart køkken i virksomheden. Mindst muligt kan man klare sig med en mikroovn, der kan varme nogle af de ting man har købt ind – men det vil klart være mest gunstigt at have en ovn hvor der både er bageplader og bradepander i, så man kan lave alle de retter man har lyst til.

Har man en ovn i virksomheden, som man kæmper med at få ren kan du klikke her, og få en masse tips og tricks til at holde din ovn ren, eller få den ren igen hvis skaden allerede er sket.

Der er rigtig mange muligheder for at lave lækre ting i til frokosten i virksomheden, hvis tiden er til. Er tiden knap er noget lækkert rugbrød, med tilhørende pålæg også en rigtig god frokost som de fleste vil sætte pris på.

Har man en masse forskellige pålæg, så der er noget til enhver smag, og medarbejderne også kan komme med ønsker til indkøb, er der god mulighed for at få en rigtig lækker frokost ud af det.

Har man mere tid eller en der er ansat til madlavningen kan man få en masser lækkert. Her kan der laves forskellige varme retter til frokost. Langt de fleste synes det er lækrest med varm mad til frokost, men det er også det klart mest tidskrævende, så her er det næsten en nødvendighed at have en ansat til at stå for maden, hvis man skal kunne lykkedes med at servere varm mad til frokosterne.

Vi håber at flere virksomheder vil begynde at lave mad selv. Det er både mere lækkert, samt i langt de fleste tilfælde noget sundere end de alternativer folk plejer at finde.