home Marketing Klæd dig ordentligt til virksomhedsmødet

Klæd dig ordentligt til virksomhedsmødet

Der er ingen grund til at slappe helt af, når du skal til virksomhedsmøder. Klæd dig ordentligt og se præsentabelt ud. Husk dine medarbejdere og kollegaer vil se optil dig. Personer der møder dig for første gang, kan få et bedre førstehåndsindtryk, hvis du er klædt ordentligt ud. Du skal ikke møde op til et møde med joggingbukser og en sweater. Du bør tænke på, hvilke signaler du sender ud.  For at være på den helt sikre side kan du vælge at tage jakkesæt, her er et slips nødvendigt.

 

Tænker du nu, at du ikke er typen der går med slips  – du er mere moderne, energisk og ung. Så skal du lige læse med. Vidste du at slips er på mode igen, ud over du kan finde de traditionelle stil rene slips, kan du nu få strik slips. Strikket slips kan bruges på tøj, der virker mere afslappende. Tænk også lige på hvilke signaler du sender med slips. Hvis dit slips også har den helt rigtige farve der matcher dit tøj, så vil du fremstå som en der er struktureret, ansvarlig, ambitiøs og en der har smag. Du behøver ikke at være ministre eller topleder i en virksomhed, for at klæde dig ordentligt med slips.

 

Slips kun til møder?

 

Er du typen, der ikke køber ting, du ikke skal bruge så ofte og tænker du, at slips er en af de ting? Så tager du fejl. Du kan tage slips på til mange andre begivenheder. Udover at ministre tager slips på til middag hos Dronningen og virksomhedsrepræsentanter tager slips på til møder, er der andre begivenheder du helt frit kan tage slips på – og du gør det uden at tænke over det. For eksempel tager de fleste slips på til bryllupper, barnedåb og nytår.

 

Slips er populær blandt unge. Det er et tydeligt signal om, at unge er selvbevidste, og de ved lige hvad de gør. Det er nok også derfor strik slips er blevet så populær. Du kan få slips i mange farver og du kan endda få slips med print. Blå toner i slips er altid et godt køb, farven blå – især kongeblå kan kombineres med mange andre ting. En anden farve, lidt anderledes, der vinder indpas er et flot orange slips.

 

Vidste du, at kvinder godt kan lide mænd, der klæder sig ordentlig og et slips signalerer ordenlighed og overskud – det elsker kvinder.

 

Så klæd dig ordentlig til den næste virksomhedsmøde og husk slipset.