home Iværksætterliv Fem måder til at sikre din virksomhed bedst muligt

Fem måder til at sikre din virksomhed bedst muligt

Der er mange måder, som du kan sikre din virksomhed på. Det kommer helt an på, hvilken type virksomhed det er, og hvad du gerne vil sikre den imod. Vi kommer her med fem meget forskellige måder, som alle er med til at sikre din virksomhed på den ene eller den anden måde. Det er derfor en god ide at overveje om en eller flere af måderne er nogle, der er relevante for din virksomhed.

1. Sørg for at lave aftaler om hemmeligholdelse

Hvis I arbejder på et projekt eller et produkt, der er helt unikt, er det vigtigt, at det vigtigt, at du husker at få alle de involverede til at skrive under på en aftale om hemmeligholdelse. Det er med til at sikre, at de ikke kan tage jeres produkt med til en anden virksomhed og få dem til at lave det i stedet – i hvert fald ikke uden at de kommer til at skylde dig en hulens masse penge, og det er som regel nok til at afholde de fleste fra at gøre det. Modsat hvad du måske tror, tager det ikke lang tid at lave en aftale om hemmeligholdelse og så er det bare om at få medarbejderne til at skrive under. Du finder hjemmesiden her, hvor du kan lave aftalerne på 10 til 15 minutter.

2. Køb et godt pengeskab

En meget anderledes måde at sikre din virksomhed på, men en, der kan være mindst lige så nødvendig, er at have et godt pengeskab. Det kan dels være til forskellige værdipapirer, men det er også vigtigt, hvis I har kontanter liggende i din virksomhed natten over. Det er næsten lige gyldigt, hvor store eller små beløb der er tale om. Der er stort set altid nogle, der er villige til at bryde ind for at prøve at stjæle dem – og hvis du ikke har et ordentligt pengeskab, kan du risikere, at de render med dem. Find et bredt udvalg af pengeskabe her og find det helt rigtige til din virksomhed.

3. Vælg en god alarm

Det er også vigtigt, at du vælger en god alarm til din virksomhed. Det er også med til at gøre, at det er sværere for folk at komme ind i din virksomhed. Det er lige meget, om du har penge liggende i virksomheden eller ej. Der er også nogle, der kan finde på at bryde ind for at stjæle møbler, computere eller lignende, hvis de er noget værd. Sørg derfor for at have en god alarm, der tydeligt kan høres i hele bygningen, og som alarmerer et vagtfirma.

4. Sørg for at have et godt vagtfirma

Når din alarm går, og dit vagtfirma bliver alarmeret, er det også vigtigt, at du har valgt et firma, der rykker hurtigt ud. Hvis du er så uheldig, at der er indbrud i din virksomhed, kan du med et godt vagtfirma være så heldig, at de når at fange tyven, inden vedkommende slipper af sted med dine ting eller dine penge.

5. Vælg den rigtige gitterport

En god måde at sikre din virksomhed rent fysisk er også, at du vælger en god gitterport til den. Det er ikke mindst vigtigt, hvis du har en glasfacade. Med en gitterport vil det være meget sværere at smadre glasset og komme ind i butikken.