home Arbejdsglæde Brug altanen på virksomheden til sommerens frokoster

Brug altanen på virksomheden til sommerens frokoster

Altaner er noget som enhver virksomhed ville ønske de havde til rådighed, så snart vejret viser sig fra den lidt bedre side. En altan i en virksomhed kan have mange forskellige funktioner. En af de ting mange bruger deres altan til på virksomheden, er at bruge den til at få lidt frisk luft og nyde sin frokost udendørs på altanen.

Rigtig mange sidder indendørs hele dagen – på kontor eller lignende når man er på arbejde, og derfor kan det være en dejligt og tiltrængt afbræk at komme udendørs og få lidt frisk luft, samtidig med at man kan nyde sin frokost og få lidt sol imens.

Et lille afbræk fra at sidde indenfor kontorets vægge, kan være rigtig vigtigt for at kunne koncentrere sig bedre bagefter – og derfor har virksomheder der allerede har en altan tilknyttet en fed ting at kunne tilbyde deres medarbejdere i spisepauser og lignende.

Altanen har også mange andre fordele.

Bor man et sted i byen hvor der er meget trafikstøj, tæt på banegården eller er generet af støj på en anden måde kan en altan være en rigtig god løsningsmodel på dette problem. Altaner har en egenskab til at mindre støj, som støj fra trafikken betragteligt og kan derfor være en rigtig god ting at få sat op på sin virksomhed, hvis man er meget generet af et højt støjniveau.

Værdi tilførsel til en bygning
Altaner er en god måde at tilføre ekstra værdi til sin bygning på. Hvad enten der er virksomhedens bygning eller du bygger en altan på din private bolig, er det en måde at hæve værdien af byggeriet. Så udover de åbenlyse fordele der er ved at have en altan tilknyttet til ens bygning, kan man også få mere får sin bygning hvis man på et tidspunkt skal sælge bygningen.

Er man interesseret i en lavere varmeregning, kan det også være en god ide at kigge efter en altan til ens bygning. Altaner har den gode egenskab, at kunne holde på varmen. Når man får en altan på sin bygning, kan man se frem til at spare helt op mod 20% på varmeregningerne om året, når man har en altan tilknyttet. Det kan være en del at spare for både virksomheder og private, at skære ned 20% af varmeregningen af, samtidig med at man får en værditilførsel i form af en altan på bygningen.

Altaner har rigtig mange fordele, den store ulempe er naturligvis de økonomiske investeringer der skal foretages.