home Marketing 3 gode grunde til at benytte miljørigtig emballage i din virksomhed

3 gode grunde til at benytte miljørigtig emballage i din virksomhed

Enhver virksomhed har et image, og ethvert produkt, virksomheden benytter sig af, afspejler virksomhedens værdier og prioriteringer. Man kan som virksomhed sætte ind på flere forskellige ting, hvis man ønsker at ændre sit image eller dreje det i en bestemt retning, og en af de ting, mange virksomheder for tiden er opmærksomme på, er miljøaspektet i virksomheden.

Man kan for eksempel forbedre virksomhedens image ved at forbedre miljøpolitikken ved blandt andet at anvende miljørigtig emballage.

Grund 1: Det er godt for miljøet

Af åbenlyse årsager er miljørigtig emballage godt for miljøet. Det er om ikke andet bedre for miljøet, end det, der ikke er. Sjovt nok. Når din virksomhed bruger emballage, der er miljørigtigt, er I med til at formindske den globale opvarmning.

Det er I, fordi den miljørigtige emballage højst sandsynligt er lavet af genbrugsmaterialer, som gør, at man ikke behøver at udvinde nye materialer til emballagen på den ene eller den anden måde. Derfor er man ikke med til at finansiere for eksempel store rydninger af skov for at kunne producere materiale til papkasser, mens man heller ikke er med til at gøre det sværere at forbrænde affald, fordi der findes mange forskellige slags materialer i, der kan være lettere eller sværere at forbrænde.

Grund 2: Det giver godt til virksomhedens image

Det er meget oppe i tiden, at alt skal være miljørigtigt, og at det hele skal være økologisk og hjælpe dem i nød, og det kan derfor være et stort boost til virksomhedens image et bruge miljørigtigt emballage.

Man kan for eksempel skrive på virksomhedens hjemmeside, på emballagen, på visitkort eller ligninger, at denne er miljørigtig, og at man her sætter ind på at gøre det, der er bedst for kloden og derved indirekte også os alle sammen. Et miljørigtigt image kan – ud over at sælge til kunden – også gøre det nemmere at finde samarbejdspartnere, fordi nogle af disse også kan være opsatte på at arbejde sammen med nogen, der deler deres politik om at gøre det, der er det rigtige for miljøet.

Grund 3: Det er kort sagt det rigtige at gøre

Ud fra ovenstående grunde, er der næppe grund til at nævne flere. Den miljørigtige vej er den mest samvittighedsfulde at tage, og det er uden tvivl det, der er bedst for kloden og derved også os selv. Hvis den miljørigtige vej har fanget din interesse, kan du læse mere og finde emballage, der opfylder netop disse miljørigtige krav, på https://albeemballage.dk/.

Uanset hvad er det helt sikkert en god ide at kigge på alternativer til den løsning, man har i forvejen, for det kan næppe skade nogen eller noget, at man undersøger markedet for, hvad der er bedst for egen virksomhed og de værdier, man har og vil signalere til andre. For mange – man kan vist næsten sige alle – virksomheder er det det billede, som omverdenen har af den, der tæller, og det er derfor også vigtigt at overveje, hvad kunder og samarbejdspartnere står får og gerne vil have.